Wie zijn we?

Als je ons beter wilt leren kennen, haast je dan naar een van onze vergaderingen en kom zeker naar onze evenementen! 
Plezier gegarandeerd en je helpt er in één klap ook een goed doel mee…

Pasfoto

Voorzitter
Jeroen

Als voorzitter is het mijn missie om elke dag als persoon en met onze club beter te willen doen en mensen vooruit te helpen. Als basketbalspeler, coach en als leerkracht draag ik deze waarden hoog in het vaandel.

1462959591854

Vice-Voorzitter Mathias

Jongerenparticipatie is een echte passie voor mij. Met Rotaract wil ik vooral andere jongeren stimuleren om zich in te zetten voor dingen die hen interesseren. We zijn een toffe groep en steunen goede doelen. Dat is wat telt voor mij!

WhatsApp Image 2018-05-22 at 16.40.01

Secretaris
Tine

Reizen en sporten behoren tot mijn favoriete tijdsbestedingen. Gelukkig heb ik ook nog tijd om mijn opleiding geneeskunde af te werken. Als arts wil ik een meerwaarde zijn voor anderen. En als je de weg wilt weten in Zuid-Afrika? Eén adres!

WhatsApp Image 2018-05-19 at 13.36.40

Penningmeester
Nele

Mensen bijeen brengen en voor anderen zorgen is mijn ding! Ik speel Rugby bij de Dendermondse Gazellen en ben kapitein van de Nationale ploeg. Binnenkort studeer ik af als oncologisch verpleegkundige.

Ons verhaal

Rotaract Dendermonde zag het levenslicht in 1973. 
Sindsdien is onze club voortdurend actief geweest en organiseren we jaarlijks verschillende activiteiten om iets te kunnen doen voor een goed doel waar we allen achter staan. Rotaract is een combinatie van ‘Rotary’ en ‘Action’. Kortom, wij zijn een jeugdige, hippe en actieve club die een meerwaarde wil betekenen voor anderen!
Ook vandaag zetten we ons in voor verschillende sociale doelen in Dendermonde en zijn omgeving. We nemen deel aan evenementen van andere Rotaract Clubs uit België alsook activiteiten op internationaal vlak (EUCO, REM, etc.). 

Sluit Menu